logotype

За заводите Hisense/Hitachi

  03

 

   

 През 2002 година, Hitachi Air Conditioning Division и Hisense подписват договор и основават джойнт-венчър (50/50) за изграждането и експлоатацията на индустриален парк в Чиндао за производство на VRF системи.

 

През есента на 2003 година заводът (няколкократно уголемено копие на японския завод на Hitachi) е въведен в експлоатация.


В предприятието част от административния и половината от инженерно-техническия персонал е съставен от специалисти на Hitachi и всички възли (по-голямата част японско производство) и материали, до последното винтче и грам боя са стриктно специфицирани, изследвани и сертифицирани по стандартите на Hitachi.


В периода 2003 – 2012 година голямата част от продаваните в Япония, както и всички продавани в Европа (включително България) и Северна Америка VRF системи под марката Hitachi са произведени именно в заводите Hisense/HITACHI в Чиндао.


След изтичането на 10 годишен период от подписването на договора - Hisense получава право да продава продукцията на заводите и под своя търговска марка (Hisense Hi-flexi и Hisense Hi-smart).


За по-малко от година Hisense/HITACHI CAC стават втори по обем (около 18% за 2015г.) на продажби на VRF системи на огромния и конкурентeн китайски пазар.


Дългогодишният успешен опит и доказаното висше качество на Hisense/HITACHI сред китайските инженери и монтажни фирми бързо казва своята дума.


VRF системите и хибридните термопомпи MF на Hisense/HITACHI са произведени в истински японски завод и с японски технологии и основни части в Китай.

 

Декларация от C.E.O. на Hitachi, че след стриктна сертификация, качеството на всеки продукт произведен от завода на Hisense/HITACHI в Чиндао е достигнало или надминало стандарта на завода на Hitachi в Япония.

В края на 2012 година нашата фирма – Проксимус Инжeнеринг и Hisense сключиха договор за изключителни права за продажби на продукти за климатизация на територията на България и бивша югославска република Македония.


Вече са налице първите успешно изградени и работещи обекти с тази прекрасна техника, както и складови наличности.


Проксимус се ангажира активно в обучение, представяне и сервиз на продуктите на Hisense/HITACHI.

 Спонсорства

Освен в продуктовото си развитие, Hisense непрекъснато инвестира и в марката си и утвърждаването й като глобален бренд. За последните няколко години международният концерн е сключил впечатляващи договри за спонсорство с някои от най-престижните спортни организации и събития по света:

-    Hisense официален спонсор на УЕФА 2016

1

-    Hisense е основен спонсор на престижния тенис турнир Australian Open

2

 -    Hisense е един от основните спонсори на Red Bull Racing отбора във Формула 1

3

-    Hisense е премиум спонсор на FC Schalke 04

4

-    Hisense е технологичен партньор на AC Fiorentina

 

5

-    Hisense е един от основните спонсори на състезанията NASCAR  в САЩ

6

 

 Download

2019  Hisense  globbers joomla templates